1. Home
  2. Reseller Webhosting
  3. Hoe kan ik als reseller het wachtwoord van een DirectAdmin gebruiker aanpassen?

Hoe kan ik als reseller het wachtwoord van een DirectAdmin gebruiker aanpassen?

Als reseller heb je in DirectAdmin bijna alle rechten om je gebruikers / klanten te beheren. Dit betekend ook dat je de wachtwoorden van je gebruikers kan aanpassen.

Als DirectAdmin reseller wachtwoorden aanpassen

1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Klik op “Change Passwords”.
  3. Voer bij “Username:” de gebruikersnaam van de klant in.
  4. Voer bij “Enter Password:” en “Re-Enter Password:” het nieuwe wachtwoord in.
  5. Klik op “Submit”.

Het wachtwoord is nu aangepast en het oude wachtwoord is hier mee vervallen. Let op dat het wachtwoord aanpassen effect heeft op de volgende diensten:

• DirectAdmin login van de gebruiker
  • MySQL login met dezelfde gebruikersnaam
  • FTP login met dezelfde gebruikersnaam
  • E-mail login met dezelfde gebruikersnaam

Andere gebruikersnamen blijven hun wachtwoord behouden en worden niet aangepast.