1. Home
  2. DirectAdmin webhosting
  3. Hoe kan ik een domeinnaam aan DirectAdmin toevoegen?

Hoe kan ik een domeinnaam aan DirectAdmin toevoegen?

Eén van de beste functies van onze hosting pakketten is dat ze meerdere domeinnamen ondersteunen. Hierdoor kan je meerdere domeinnamen vanuit één account beheren. Om een domeinnaam toe te voegen dien je eerst in DirectAdmin in te loggen waarna je de volgende stappen dient uit te voeren:

1. Als je maar één domeinnaam in DirectAdmin hebt, klik dan op “Domain setup”. Als je meerdere domeinnamen hebt, ga dan naar “Domain Administration”.
  2. Klik op “Add Another Domain Name”.
  3. Je kan nu de nieuwe domeinnaam instellen. Soms is het handig om geen PHP in te schakelen of SSL uit of in te schakelen. Yourwebhoster.eu geeft je de flexibiliteit om dit naar eigen wens in te stellen.
  4. Klik op “Create”.

Gefeliciteerd! Je hebt de domeinnaam nu aan je account toegevoegd.

Hoe kan ik bestanden uploaden naar de domeinnaam?
Als je naar de map “domains” navigeert in de File Manager, dan zal je daar alle domeinnamen in je account zien. Elke domeinnaam heeft de folder public_html en – als SSL ingeschakeld is – de folder private_html. Je kan op deze manier bestanden naar de domeinnaam uploaden.