1. Home
  2. SpamExperts
  3. Hoe moet de e-mail client ingesteld worden voor SpamExperts

Hoe moet de e-mail client ingesteld worden voor SpamExperts

Ons anti-spam filter oplossing bestaat uit twee delen: het filteren van de inkomende e-mail en het filteren van de uitgaande e-mail. Voor het inkomende filter hoeft in de e-mail client niks ingesteld te worden. Dit komt doordat wij het filter voor de inkomende filter op server niveau instellen en niet per e-mail client. Hierdoor voorkomen wij dat je onnodig extra werk hoeft te doen.

Alleen als je het anti-spam filter los afneemt dien je dit artikel te gebruiken. Heb je een dienst waar het anti-spam filter bij inbegrepen is, dan hebben wij dit ook voor je op server niveau opgelost. Is dit niet het geval, dan moet voor de uitgaande e-mail moet wel een aanpassing gemaakt worden aan de e-mail client.

Uitgaand e-mail account in SpamExperts aanmaken

1. Ga naar het SpamExperts controle paneel en log in.
  2. Ga naar “Beheer gebruikers”.
    Spamexperts Nederlands - 1. Kies beheer gebruikers
  3. Ga naar “Authenticating User”.
    Spamexperts Nederlands - 2. Ga naar authenticating user
  4. Voer de gewenste gebruikersnaam en het wachtwoord in. Klik op toevoegen of klik op Toevoegen en instellen voor extra instellingen.
    Spamexperts Nederlands - 3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in
  5. Indien je hebt gekozen voor “Toevoegen”, ga dan naar “De uitgaande e-mail instellen”. Indien je hebt gekozen voor “Toevoegen en instellen”, ga dan hier verder.
    Spamexperts Nederlands - 4. Voer de uitgebreide instellingen in

Zoals je kan zien heeft deze pagina behoorlijk wat instellingen:

Identificatie method  – Hier kan de identificatie methode voor het versturen van de e-mail ingesteld worden. Stel deze op Authenticatie gebruiker in.
Automatisch slot
 – Deze functie zet het automatische slot aan na foutieve logins.
Timeout gebruikersblokkering
 – Hier kan bepaald worden hoe lang een gebruiker geblokkeerd wordt.
Maximaal aantal de-blokkeirngen door timeout – Hier kan bepaald worden hoe vaak een blokkade de-blokkeerd kan worden na de time-out.
Schakel uitgaande verbindingslimieten in – Met deze optie wordt het mogelijk om per maand, week, dag, uur of minuut de limieten aan verbindingen (verzendpogingen) in te stellen in de betreffende vakken.
Geldig adres afzender verplicht – Selecteer deze optie als het e-mail adres van de afzender geldig moet zijn.
DKIM selector – Kies hier de DKIM selector die je wilt gebruiken op domeinnaam niveau. De selector kan gegenereerd worden via het web paneel op domeinnaam niveau met de DKIM generator tool. Als je de DKIM selector hebt gegenereerd, vergeet deze dan niet toe te voegen aan je DNS instellingen.
Maximum aantal ontvangers per dag – Kies naar hoeveel ontvangers maximaal per dag een e-mail gestuurd mag worden door de gebruiker.
Quarantaine reactie – Als je dit op Geaccepteed zet, dan zal de SMTP server aan de verzender laten weten dat de e-mail is ontvangen. Als je kiest voor Geweigerd dan zal dit aan de verzendende server gemeld worden. De e-mail zal wel alsnog in de quarantaine komen.

De uitgaande e-mail client instellen

Uitgaande e-mail server mx.mijnspamfilter.nl
Gebruikersnaam *zoals eerder ingesteld*
Wachtwoord *zoals eerder ingesteld*
Poort 587
Ondersteuning voor STARTTLS/SSL

Updated on juli 28, 2016