1. Home
  2. VPS
  3. Tutorial
  4. Hoe kan ik een IP adres toevoegen of verwijderen van mijn VPS met SolusVM
  1. Home
  2. VPS
  3. Hoe kan ik een IP adres toevoegen of verwijderen van mijn VPS met SolusVM

Hoe kan ik een IP adres toevoegen of verwijderen van mijn VPS met SolusVM

Het verwijderen of toevoegen van een IP adres van je VPS kan makkelijk gedaan worden via SolusVM. Hiervoor zal SolusVM proberen alle netwerk instellingen aan te passen. Niet altijd lukt dit. Bijvoorbeeld als je het IP adres in DirectAdmin hebt ingesteld. In dat geval dien je het IP adres eerst te verwijderen uit DirectAdmin voordat je op de Reconfigure knop drukt.

WAARSCHUWING

De VPS zal worden herstart om de nieuwe netwerk instellingen te krijgen.

1. Zorg er voor dat je bent ingelogd in SolusVM.
  2. Klik op de knop Manage bij de server waarvan je de IP adressen wilt wijzigen.
  3. Klik op de knop Reconfigure networking.

De VPS zal nu herstart worden met de nieuwe instellingen.

Updated on maart 2, 2017